AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Nis

Sosyal sorumluluk Programı Etkinlik çerçevesinde, Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi ile yapılan proje kapsamında 10 öğrencimiz , Mart,Nisan,Mayıs,ve Haziran aylarıının Salı günlerinde Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezinde Mutfak etkinliklerine katılarak becerilerini geliştirmektedirler.16 Nisan 2024 Salı günü yapılan etkinlik kapsamında öğrencilerimiz hamur işi içli poğaça yapmışlar ve oturup bilikte afiyetle yemişlerdir.

Nis

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü okullarımızda farklı etkinliklerle kutlandı.21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Eda Gümüş ARITÜRK koordinatörlüğünde öğrencilerimize oyunlar oynatıldı.Öğrencilerimiz oynadıkları oyunlarla eğlenerek vakit geçirdiler.

Nis

Öğrencilerimizin Geleneksel Çocuk Oyunlarını Oynayabilmeleri için oyun alanları çizdik.Mart ayı içinde ayrıca Cirit atma ve Tükettiğimiz hazır içecekler hakkında pano hazırladık.